dinsdag 13 mei 2014

Mascara - www.cosby.nl - Cosby Cosmetics BeautyUK

Het merk BeautyUK heeft diverse mascara's. In deze blog laat ik de borstels zien en vertel wat de mascara voor je wimpers doet. Het is altijd heel persoonlijk met wat voor soort borsteltje je het liefst werkt. Voor alle mascara's geldt altijd hou het niet bij 1 laagje, doe meerdere laagjes over elkaar voor het allermooiste effect.

Lash FX Mascara
Deze mascara geeft een extra volume aan je wimpers. Heeft een slank borsteltje waarmee je goed langs je wimpers kan gaan, waardoor je meer volume krijgt en wimpers wat kan verlengen. De inhoud van deze mascara is 8 ml.

Deze mascara is te koop voor het kleine prijsje van € 3,50

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Mascara/Mascara_Lash_FX_Black


Electric Blue Mascara
Deze mascara heeft een prachtige helder blauwe kleur. Heeft een prettig borsteltje om mee te werken. Geeft je wimpers een mooie blauwe kleur, krult de wimpers gelijktijdig wat. De inhoud van deze mascara is 10 ml.Deze kleurige mascara is te koop voor € 3,50

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Mascara/Mascara_Electric_blue


Waterproof  Lash FX Mascara
Dit is de enigste waterproof mascara van BeautyUK. Deze mascara heeft dezelfde voordelen als de Lash FX Mascara. Een slank borsteltje die een mooie volle wimper geeft. Een prima mascara voor een heerlijk dagje aan het water. De inhoud van deze waterproof mascara is 8 ml.


Voor deze waterproof mascara betaal je slechts € 3,50

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Mascara/Mascara_Waterproof


Extend FX Mascara
Deze mascara heeft een breder borsteltje. De mascara geeft een extra lengte aan je wimpers. Het is wel verstandig om minimaal 2 laagjes op te brengen, dit voor een optimaal effect. Verder heeft het een leuke paarse verpakking. De inhoud van deze mascara is 8 ml.De prijs van deze mascara is € 4,95

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Mascara/Mascara_Extend_FX


False Lash FX Mascara
De False Lash FX is een van mijn favorieten, helaas gaat deze eerdaags uit de collectie dus hiervoor geldt OP=OP
De mascara heeft een witte verpakking met roze letters. Het heeft een kunststof borsteltje die je wimpers erg goed separeert. Je krijgt het nepwimper effect met deze mascara, op een mooie manier.
Het kunststof borsteltje heeft aan 1 kant "langere" kunststof haartjes waardoor je elk wimperhaartje kan voorzien van mascara. De inhoud van deze mascara is 8 ml.Deze mascara is tijdelijk nog te koop voor € 4,95 (OP=OP)Define FX Mascara
Deze mascara is nieuw in de collectie en is de opvolger van de Fals Lash FX Mascara. De hippe roze verpakking is echt een eye-catcher. Het heeft een kunststof borsteltje, waarmee je elke wimper kan voorzien van mascara zonder dat er klontjes aan je wimpers komen.
De inhoud van deze mascara is 9 ml.


Deze mascara is te koop voor € 4,95

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Mascara/Mascara_Define_FX

Geen opmerkingen:

Een reactie posten