dinsdag 25 maart 2014

Nail Art Stickers - www.cosby.nl - Cosby Cosmetics BeautyUK

De nail art stickers zijn een snelle manier van mooie  gedecoreerde nagels te krijgen. Ik moet je eerlijk zeggen toen ik de eerste keer hoorde van deze stickers had ik het idee dat dit nooit wat zou zijn, onhandig om aan te brengen en leuk voor maar 1 dag.
Maar het tegendeel is waar!! De stickers zijn zeer gemakkelijk aan te brengen (zonder moeilijk doen met een schaartje of nagelknipper) en blijven dan tot zeker een week erg goed zitten (ook als je elke dag moet afwassen ;)!!) Ook zijn de stickers makkelijk te verwijderen. Je kan ze gebruiken op je eigen nagel maar ook heel goed op gel/acryl nagels.

Onderstaand ga ik met behulp van foto's uitleggen hoe je de stickers op een eenvoudige manier aanbrengt.

Als eerste moet je altijd zorgen dat je nagels schoon zijn, dus oude nagellak verwijderen en handen wassen met zeep voor alle resten van remover te verwijderen.

Sommige nail art stickers kan hebben een kant motief, voor deze stickers is het leuk om eerst je nagels in je favoriete kleur te lakken. Heb je een "dichte" nail art sticker dan kan het gewoon zo op je nagel.

In de verpakking zit een doorzichtig vel met 20 stickers en een vijltje. De stickers hebben 10 verschillende maten.

Doordat de stickers op een doorzichtig vel zitten is het makkelijk om de juiste breedte bij je nagel uit te zoeken. Haal de sticker van het vel en plak deze op je nagel.


De stickers is uiteraard te lang, zo past deze altijd op de lengte van een nagel.


Vervolgens vouw je het gedeelte wat te lang is naar achteren.


Als dit gebeurt is, pak je het vijltje en vijl je langs de omgevouwen rand.

Op deze manier vijl je het gedeelte wat te lang was eraf en behoud je de vorm van je nagel. Dus niks moeilijk doen met nagelschaartje of nagelknipper.


Zo doe je alle tien je nagels, en je hebt een hele week hippe, trendy nagels. En de week erop...? Kiezen we gewoon weer een ander leuk patroontje uit!!


De stickers die je over hebt kan je natuurlijk nog een keer gebruiken!!

Je kan ook erg leuk variƫren met de stickers, combineer de stickers met een trendy nagellak kleur. Een paar nagels met nail art en andere juist weer met een nagellak in de kleur van de nail art stickers.

Tip: Ken je dat scheurt je nagel in precies in je vel (au!!!), je kan deze nagel nog niet afknippen omdat het te ver in je vel is ingescheurd en dus moet je de nagel iets laten groeien, maar ja dan heb je dat je elke keer ergens achter blijft haken!! Plak er een overgebleven nail art sticker overheen en de nagel is beschermd en kan even doorgroeien, de rest van je nagels lak je trendy of doe je ook met nail art stickers. Zo zijn je nagels hip en kan die ene ingescheurde nagel even rustig herstellen.

Momenteel zijn de stickers verkrijgbaar in 10 verschillende designs. Dus variatie keuze zat!!
De nail art stickers kosten € 4,95 per set.

Kijk voor alle designs op: http://cosby.nl/Makeup_Nagels/Nail_Art_Stickers

Heel veel plezier met het versieren van je nagels!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten