dinsdag 12 augustus 2014

Oogschaduw- en Foundation Primer - www.cosby.nl - Cosby Cosmetics

Het merk BeautyUK heeft 2 primers. De oogschaduw - en foundation primer. 2 topproducten.Als eerste de oogschaduw primer:
http://cosby.nl/Primers/Oogschaduw_PrimerDe oogschaduw primer zorgt er voor dat je oog make-up de gehele dag perfect blijft zitten. Doordat de primer een lichte crème kleur heeft, komen de oogschaduw kleuren nog beter tot zijn recht.
Dit is een van mijn favoriete producten.Je brengt met de applicator een beetje van de primer op je ooglid, persoonlijk wrijf ik het daarna met mijn vinger over heel het ooglid, eventueel een beetje onder het oog  (als je daar ook wat make-up doet). Je hoeft niet te wachten tot de primer is ingetrokken, je kan er gelijk overheen opmaken.
De rest van de dag hoef je niet meer naar je make-up om te kijken, het blijft perfect zitten zoals je het 's ochtends hebt opgedaan!!

Inhoud: 9 ml.
Prijs: € 4,95


Foundation Primer
http://cosby.nl/Primers/Foundation_Primer De foundation primer is een doorzichtige substantie. Als je het aanbrengt op je gezicht zal je voelen dat het je huid heel erg zacht maakt.
 
 
 
 
De foundation primer wordt aangebracht op een schoon gezicht, de primer vervangt niet de dagcrème, dus als je die 's ochtends gebruikt, dan begin je daar nu ook mee.
 
Als je de primer hebt opgebracht (trekt gelijk in de huid) dan gebruik je de foundation zoals je het altijd doet. Gebruik na het opbrengen van de foundation altijd een matte gezichtspoeder, dit is om de foundation te matteren en te fixeren.
 
De foundation primer zorgt ervoor dat je foundation de gehele dag perfect blijft zitten.
 
Inhoud: 20 ml.
Prijs: € 4,95
 
 
 
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten