vrijdag 6 februari 2015

Alles wat je wilt weten over eyeliners!! - Cosby Cosmetics - www.cosby.nl

Er zijn heel veel verschillende soorten eyeliner te koop tegenwoordig. Welke eyeliner past het beste bij jou en wat zijn de voor- en nadelen van deze eyeliners? Cosby Cosmetics heeft ook diverse eyeliners in haar assortiment en we gaan ze hier allemaal bespreken.

Oogpotlood
Het oogpotlood wordt ook wel kohlpotlood genoemd. Een oogpotlood is verkrijgbaar in diverse kleuren. Dus voor elke oogkleur of make-up is de juiste kleur oogpotlood te krijgen. Een oogpotlood is een iets vetter product. Hierdoor is het makkelijk te gebruiken. Met een oogpotlood zet je een lijntje tegen je bovenste en onderste wimperlijn (vergroot de ogen). Ook is een oogpotlood goed te gebruiken in de zgn. waterlijn. Omdat de waterlijn natuurlijk vochtiger is, is de kans ook wat groter dat het iets sneller vervaagd. (lijntje in waterlijn maakt je oog optisch wat kleiner).
Omdat het oogpotlood een vetter product is, kan het zijn dat als je huid vetter is of als het erg warm is, het lijntje afgeeft. Een oplossing hiervoor is het ooglijntje fixeren met wat oogschaduw in de kleur van het oogpotlood.

Voordelen oogpotlood:
- ben je geen held in het zetten van strakke lijnen gebruik dan zeker een oogpotlood;
- in vele kleuren verkrijgbaar;
- met een puntenslijper altijd een scherpe punt.

Nadelen oogpotlood:
- bij een vette huid of erg warme temperaturen geeft het sneller af;
- minder strakke eyeliner.

Cosby Cosmetics heeft 5 verschillende kleuren oogpotlood: zwart, bruin, donderbruin, grijs en blauw. Ze zijn te koop voor maar € 2,75

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Eyeliner/Makeup_Oogpotlood
Twist eyeliner
Een twist eyeliner lijkt in gebruik op een oogpotlood. Het grote verschil is dat het een plastic omhulsel heeft en je draait de punt omhoog. Aan de achterkant van het potlood zit een puntenslijper. Je kan deze eruit trekken. Met de twist eyeliner zet je een wat scherpere lijn dan met een oogpotlood.
Ook kun je de twist eyeliner gebruiken in het waterlijntje.

Voordelen twist eyeliner:
- strakkere lijn dan bij een oogpotlood;
- altijd een puntenslijper bij de hand;
- net als bij het oogpotlood prima te gebruiken als je niet zo goed bent in eyeliners zetten;
- verkrijgbaar in diverse kleuren.

Nadelen twist eyeliner:
- niet bekend.

Cosby Cosmetics heeft 4 verschillende kleuren twist eyeliner: zwart, bruin, blauw en grijs.
Ze zijn te koop voor € 3,50

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Eyeliner/Makeup_Twist_Pencil
Gel eyeliner
Een gel eyeliner zit in een klein potje en wordt geleverd met een eyeliner kwastje. De gel eyeliner is een zacht product wat, na een klein beetje oefening, makkelijk op te brengen is. Doordat het een zachter product is, is het ook erg goed te gebruiken voor smokey eyes. Je kan het namelijk heel goed uitvegen/vervagen. De gel eyeliner gebruik je niet in de waterlijn. De gel eyeliner blijft ook de hele dag perfect zitten. Ik ben zelf erg tevreden over dit product.

Voordelen gel eyeliner:
- mooie strakke lijnen mee te zetten;
- je kan het ook gebruiken voor smokey eyes;
- je doet er lang mee.

Nadelen gel eyeliner:
- je hebt een beetje oefening nodig;
- je moet altijd je kwastje en eyeliner bij elkaar houden.

Bij Cosby Cosmetics is de gel eyelinr inclusief kwastje verkrijgbaar in zwart en bruin, voor de prijs van € 5,95

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Eyeliner/gel_eyeliner
Ook is er een gel eyeliner in combinatie met oogschaduw. Er is een palet met een zwarte en blauwe gel eyeliner met 6 felle kleuren oogschaduw. Het tweede palet heeft een bruine en zwarte gel eyeliner met 6 bruin tinten oogschaduw en het derde palet heeft een zwarte en een grijze gel eyeliner met grijs/zwart tinten oogschaduw.  Keuze zat dus. De eyeliner/oogschaduw palets zijn verkrijgbaar voor de prijs van € 4,95

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Oogschaduw/Makeup_oogschaduw_en_eyeliner_palet
Eyeliner-pen.
Met de eyeliner-pen (stift) kun je de perfecte eyeliner zetten. Het is een soort stift waarmee je langs de wimperlijnen een strakke lijn kan zetten. Hierdoor kun je diverse soorten eyeliner zetten, bv. cat-eye, winged eye of gewoon een hele dunne lijn.
De eyeliner-pen droogt vrij snel. Niet te gebruiken in de waterlijn.

Voordelen eyeliner-pen:
- strakke lijnen;
- alle soorten eyeliner er mee zetten.

Nadelen eyeliner-pen:
- enige ervaring vereist.

Cosby Cosmetics verkoopt de eyeliner-pen in de kleur zwart en is verkrijgbaar voor € 4,50

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Eyeliner/Makeup_Vloeibare_eyeliner/Eyeliner_pen_zwart
Vloeibare eyeliner.
Deze eyeliner zit een soort potje en aan de dop zit een stiftje of een kwastje. Om deze eyeliner perfect te zetten, is enige ervaring vereist. Blijf vooral proberen en oefenen en je zult zien dat het steeds beter gaat lukken. En als het eenmaal lukt, kun je net als bij de eyeliner-pen alle soorten eyeliners zetten. Niet te gebruiken in de waterlijn. Om een perfecte lijn te oefenen, probeer dan  niet gelijk in een keer een strakke lijn te zetten. Begin in het midden en trek de lijn naar buiten, daarna pas de andere kant van het oog.  Heb je meer ervaring zet dan de lijn met open oog, zodat hij perfect staat. Zet de eyeliner altijd met ontspannen ooglid, anders zal het nooit mooi lukken. De vloeibare eyeliner droogt wat langzamer, je kan dus met een wattenstaafje iets corrigeren. De vloeibare eyeliner blijft de gehele dag perfect zitten.

Voordelen vloeibare eyeliner:
- perfecte lijn;
- blijft de hele dag perfect zitten;
- je kan er allerlei soorten eyeliner mee zetten.

Nadelen vloeibare eyeliner:
- enige ervaring vereist;
- droogt minder snel.

Cosby Cosmetics heeft diverse soorten vloeibare eyeliner. Allemaal blijven ze de hele dag perfect zitten!! Ik zal ze aan je "voorstellen":

De eerste is de vloeibare eyeliner die al lange tijd in onze assortiment zit. Aan het dopje zit een soort stifje waarmee je de eyeliner opbrengt.
Deze is verkrijgbaar in de kleur zwart, voor de prijs van € 3,50

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Eyeliner/Makeup_Vloeibare_eyeliner/vloeibare_eyeliner_zwart
De volgende is nieuw in het assortiment. Momenteel gebruik ik deze geregeld en ben er zeer tevreden over!! Ook deze eyeliner heeft aan de dop een soort stifje zitten voor het opbrengen van de eyeliner. De Phantom eyeliner is verkrijgbaar in zwart en kost € 3,95

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Eyeliner/Makeup_Vloeibare_eyeliner/Phantom_eyeliner_zwart
Een hele leuke eyeliner in ons assortiment is de glitter eyeliner, deze is verkrijgbaar in het goud en zilver. Deze eyeliner kan door iedereen makkelijk opgebracht worden, ook (of zelfs) als je minder ervaren bent. De eyeliner zorgt ervoor dat elke make-up extra feestelijk wordt. Een must-have in je make-up tas dus!! Aan de dop van deze eyeliner zit een heel dun kwastje.
De glitter eyeliner is te koop voor € 3,95

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Eyeliner/Makeup_glitter_eyeliner
De laatste vloeibare eyeliners zijn de Parel eyeliners. Deze eyeliners zijn verkrijgbaar in maar liefst
8 verschillende kleuren. Voor ieder wat wils dus!! De eyeliner hebben allemaal een "parel" glans. Aan het dopje zit ook een stiftje om een perfecte eyeliner te zetten. De eyeliner is te koop voor € 4,50 en blijft ook de gehele dag perfect zitten.

http://cosby.nl/makeup_ogen/Makeup_Eyeliner/Makeup_Pearl_eyeliner
Dit waren alle soorten eyeliners. Zoals je ziet zijn er toch wel wat verschillen. Ik hoop dat je er wat aan hebt en ga vooral experimenteren. Geef niet te snel op, na enige oefening zal het zeker gaan lukken!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten